ABONNEER U OP M.E. HUB WELKOM BIJ M.E.HUB Dit is een Europese hub die steun biedt aan migranten die ondernemer zijn of willen worden, en aan organisaties die werken met vluchtelingen en mensen met een migratieachtergrond. “M.E. HUB” staat voor Migrant Entrepreneur Hub. Het doel is om mensen met een migratieachtergrond samen te brengen die hun ondernemerscapaciteiten of hun activiteit verder willen ontwikkelen en die daarvoor steun zoeken bij relevante organisaties in vier Europese landen.

ABONNEER U OP M.E. HUB
WELKOM BIJ M.E.HUB Dit is een Europese hub die steun biedt aan migranten die ondernemer zijn of willen worden, en aan organisaties die werken met vluchtelingen en mensen met een migratieachtergrond. “M.E. HUB” staat voor Migrant Entrepreneur Hub. Het doel is om mensen met een migratieachtergrond samen te brengen die hun ondernemerscapaciteiten of hun activiteit verder willen ontwikkelen en die daarvoor steun zoeken bij relevante organisaties in vier Europese landen.

VOOR WIE IS M.E.HUB?

OPKOMENDE MIGRANTEN-ONDERNEMERS

Mensen met een migratieachtergrond die een bedrijf willen beginnen en die dat op een duurzame manier willen uitwerken door middel van opleiding en mobiliteit.

MIGRANTEN ONDERNEMERS MET ERVARING

Ondernemers met een uitgewerkt plan die willen samenwerken met – of ondersteuning bieden aan – andere ondernemers of beginnende ondernemers met een migratieachtergrond.

NATIONALE ORGANISATIES DIE MET MENSEN WERKEN MET EEN MIGRANTENACHTERGROND

Organisaties die migranten ondersteunen in hun persoonlijke of beroepsmatige ontwikkeling, zowel als ondernemer als werknemer. Dit omvat organisaties die taal- en integratiecursussen, juridisch advies, training en starters financiering bieden.

KANSENOpleidingsmateriaal en andere vormen van ondersteuning die worden aangeboden aan al dan niet beginnende ondernemers met een migratieachtergrond.

ONLINE CURSUSSEN EN TIPS

M.E.HUB biedt een gratis online cursus en bronnen om opkomende ondernemers te begeleiden bij het identificeren en ontwikkelen van hun bedrijfsidee

Nieuwe ideeen

Dankzij het z.g. Creative Project Canvas kan de M.E.HUB-cursus helpen bij het uitwerken van een gedetailleerd ondernemingsproject en bij het genereren van een duurzaam ondernemingsplan.

Project planning

M.E.HUB wijst de weg naar inspirerende video’s, tools en inhoud die nuttig zijn voor het verbeteren van uw persoonlijke en ondernemersvaardigheden en die kunnen bijdragen aan de kwaliteit uw project.

MEER TE WETEN KOMEN

NATIONALE ME-GEMEENSCHAPPEN & NETWERKEN

ORGANISATIE

M.E.HUB werkt aan een Europees netwerk van organisaties, bedrijven, ngo’s en instellingen die zich inzetten voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen met een migratieachtergrond. Bent u een contactpersoon voor een relevante organisatie en wilt u weten hoe u kunt communiceren met M.E.HUB en het ELYME project..

SOCIAL WALL